Inbinden

Afdrukken
Een print of kopie is vaak een half product. CopyRight! biedt verschillende mogelijkheden om hier een eindproduct van te maken. Inbinden is één van deze mogelijkheden. CopyRight! beschikt over alle faciliteiten om uw product snel en professioneel in te binden. Dit alles natuurlijk tegen een zeer concurrerende prijs.

plasticringPlastic Ringband

Inbinden kan een tijdrovende klus zijn. CopyRight! beschikt daarom over professionele pons en bindmachines, uw opdracht wordt dan ook snel en natuurlijk keurig verzorgd uitgevoerd. Door de efficiente machines tegen een prima prijs. Natuurlijk kunt u kiezen uit verschillende kleuren ringband.


wirebindWirebind

Bent u een beetje uitgekeken op de plastic ringband? Dan is Wirebind wellicht iets voor u. Ook deze ringband is verkrijgbaar in verschillende kleuren. (zwart, wit, metaal) Copyright doet het snel keurig verzorgd en houdt het betaalbaar.


thermobindThermobind mappen

Thermomappen bevatten een lijmrug die smelt na verhitting. Onze capaciteit bedraagt honderden mappen per uur. Onze thermomappen hebben en transparante voorkant en de achterzijde heeft dezelfde kleur als de rug. U heeft dus een kant en klaar product waar u mee voor de dag kunt komen. Ook hier zijn diverse kleuren verkrijgbaar.


steelcover_imageSteelcover

Steelcover is ook een thermisch inbindsysteem. Maar met een stalen rug nog sterker dan de thermomappen. Steelcover wordt veel gebruikt als de wat chiquere map, door bijvoorbeeld banken en notariskantoren. Wij hebben ook hiervan verschillende kleuren op voorraad.


brocherenBoeklijmen

Bij boeklijmen wordt een eigen kaft om het binnenwerk gelijmd. U krijgt dan een pocket boekwerk als resultaat. Doordat de rug van het binnenwerk automatisch wordt ingesneden worden de pagina's stevg vast gelijmd.


vouwennietenVouwen & Nieten

Wanneer u een boekwerk wilt maken kunt u dit natuurlijk ook laten vouwen en nieten door CopyRight! Wij vouwen/nieten ieder formaat tot A3.

Contact

Kerklaan 050-5714666 kerklaan@copyright.nl
Helpman 050-5275555 helpman@copyright.nl
Roden 050-5016519 roden@copyright.nl
Zuidoost 050-3188034 zuidoost@copyright.nl