Website design

Afdrukken

Met de toenemende mogelijkheden op het gebied van internet technologie nemen ook de mogelijkheden voor bedrijven en particulieren toe om met relatief weinig moeite een dynamische site te realiseren. Actuele prijs-product informatie op slechts enkele muisclicks afstand van de gebruiker was altijd al mogelijk. Maar tot op heden was hier een dagtaak aan verbonden omdat met de hand alle data bijgewerkt moest worden.

Tegenwoordig is het mogelijk om al deze informatie centraal op te slaan zodat uw bedrijf en de klanten uit dezelfde informatie bron putten. Dat betekent natuurlijk niet dat klanten en medewerkers over dezelfde informatie beschikken. Het is goed mogelijk om de kritieke gegevens volledig af te schermen van de buitenwereld. Terwijl medewerkers direct kunnen beschikken over informatie die zij nodig hebben voor optimaal functioneren.

Met deze technische details heeft u uiteraard niets te maken. Wat u op het beeldscherm ziet is een strak opgemaakte internet pagina met de juiste prijzen. Onze jarenlange ervaring als DTP bedrijf staan garant voor een prima uiterlijk van uw site.

Bel voor vragen met J.P. Visser, 050-5714666

 

Contact

Kerklaan 050-5714666 kerklaan@copyright.nl
Helpman 050-5275555 helpman@copyright.nl
Roden 050-5016519 roden@copyright.nl
Zuidoost 050-3188034 zuidoost@copyright.nl